top of page
Sök
  • byCorinne

Färganalys – varför?

Vi kan bli förtrollade av härliga starka färger, tycka att svart är übercoolt eller charmas av den naturnära beige trenden – men vad passar du egentligen i? Vilka färger, eller snarare nyanser, gör att just du blir fräsch som en nyponros? Som framhäver och förstärker DIG?Det är just det färganalys handlar om – att lyfta fram DIG på bästa sätt! Känner du att du har stenkoll på vilka färger som lyfter dig så grattis! Om inte, kanske du känner igen dig i någon av nedan anledningar till att göra en färganalys.


5 anledningar till att göra en färganalys:


1. Det hänger många dyra felköp i garderoben – Plagg som inhandlades i stundens hetta och kändes sååå rätt i butiken. Eller kanske plagg som handlades i panik med känslan ”det får duga”. Plagg som du sedan varje gång ratar eftersom de känns för färgglada eller får dig att känna dig grå.


2. En garderob där inget passar ihop – Klassiskt problem. Du har en garderob med massor av kläder men inget att ta på dig.


3. Du kör svart – Inte för att du bestämt dig för att svart är din stil, utan för att allt annat verkar så svårt. Du har bränt dig så många gånger – färg blir bara fel. Du känner dig helt förvirrad och nu kör du safe!


4. Det är så svårt att kombinera färger – Du känner dig osäker på vilka färger som passar ihop och hur du kan kombinera dem. Och vilka passar egentligen på dig?


5. Du ser så trött och glåmig ut på vintern – Vi alla känner oss nog lite (eller mycket) glåmiga på vintern, men det är liksom extra illa. Du blir trött bara du sätter på dig något.


Att göra en färganalys är en investering för resten av ditt liv. Du behåller dina färger oavsett vilken färg du färgar håret i eller hur mycket brun-utan-sol du använder. Däremot bleknar dina färger något med åren, och då blir det extra effektfullt att faktiskt klä dig i de färger som framhäver dig.


Vad får du då med dig från en färganalys?


1. Du lär dig använda färger för att lyfta och förstärka dig själv


2. Du lär dig undvika färger som absolut inte gör dig rättvisa. Färger som antingen avleder uppmärksamheten, tar fram skuggor och linjer eller gör att du ser glåmig och trött ut.


3. Du kommer att hitta flera nya intressanta färger.


4. Du kan bygga en smart och hållbar garderob med mängder av outfits att kombinera.


5. Med en garderob bara fylld av färger som stärker dig kommer du alltid att känna dig snygg och bekväm i dina färger – oavsett om du kör minimalistisk bas eller färgstarkt drama.


Du kommer garanterat att få en helt ny approach till dina garderobsinvesteringar. Med en färganalys i verktygslådan har du en god möjlighet att bygga en personlig, smart och hållbar garderob. Lägg sedan till en stilanalys också så har du alla förutsättningar!


Nyfiken på mer info om färg och stil? Kommentera eller maila mig på karin@bycorinne.se!


171 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page