top of page
comp-personal-branding-stockholm-bycorinne-F-2020-32.jpg

BYCORINNE

Jag har varit passionerat intresserad av mode så länge jag kan minnas. Från det att jag i 3-årsåldern satt och drömde om Askungens klänning i farmors bok - via känslan av julafton när postorderkatalogerna damp ner i brevlådan, och senare min envisa vilja att få mamma att sy mina egenritade student-, bal- och nyårsklänningar i tonåren - till idag.

 

Idag kombinerar jag min passion för mode med stil. Stil är unikt och personligt. Med stil kan du uttrycka dig och förstärka din personlighet. Du mår bra och känner dig snygg i din stil. Andra uppfattar dig som självsäker och stark när du är i samklang med din stil.

 

Jag har stor erfarenhet från modebranschen och är utbildad personal shopper/personlig stylist. Utbildningen gav mig en gedigen verktygslåda för professionell stilrådgivning, och utifrån den har jag utvecklat mitt eget koncept med byCorinne. Ett koncept som utgår ifrån din person och din agenda - där vi väver samman alla komplexa delar som i slutändan blir din stil.

 

Min målsättning med byCorinne är att leverera en tjänst utöver det vanliga. Jag lyfter och förstärker din personliga och unika stil, bygger din stilsäkra, smarta och hållbara garderob och förser dig med den medvetenhet och de verktyg du behöver för att fortsätta uppdatera din garderob strategiskt och hållbart.

 

Min vision är att du varje dag ska kunna klä dig medvetet och stilsäkert för dagens agenda, trygg i vetskapen att din garderob jobbar med dig och att du har strategin och verktygen för fortsatt uppdatering.

Karin Gotthardsson

MINA LEDORD

PERSONLIGT

Jag utgår från dig; din stil, dina färger, din kropp, ditt liv, dina intressen och din personlighet. Bara så kan jag ta fram dina unika stilnycklar, hitta dina perfekt sittande plagg och bygga en garderob som lyfter och förstärker just dig.

Kontakt

KONTAKT

Är du intresserad av att veta mer om hur jag kan hjälpa dig att uppnå dina stilmål? Jag ser fram emot att få veta mer om dig!

Tack för ditt meddelande!

INSTAGRAM

bottom of page