top of page
grundtjanster

GRUNDTJÄNSTER

bycorinne_farg_stil.jpg

Färg- och stilkonsultation

Utifrån din personlighet, din kropp

och ditt liv tar vi fram dina personliga stilnycklar. Nycklar som låser upp möjligheten till en smart, stilsäker

och hållbar garderob som syftar till

att lyfta och förstärka dig. Med dig från konsultationen får du en stilprofil med alla dina nycklar samlade samt

en färgpalett. 

 

Jag rekommenderar att du börjar

med denna tjänst.

 


3 timmar
4 000 kr

bycorinne_garderob.jpg

Garderobsrensning och

planering

Vi rensar systematiskt garderoben utifrån dina stilnycklar och går

igenom vilka basplagg, signaturplagg, skor och accessoarer din smarta garderob bör innehålla. Vi lägger

upp en investeringsplan och jag sammanställer en inspirerande moodboard.

Genomförs med fördel i direkt anslutning till en färg- och stil- konsultation.

3 timmar

3 000 kr

bycorinne_shopping.jpg

Shopping

Utifrån investeringsplanen fyller vi

på garderoben med de basplagg, signaturplagg, skor och accessoarer som förhöjer din stil. Jag kombinerar strategisk långsiktighet med massor

av ny inspiration och personliga råd.

 

Vi möts på stan eller hemma hos

dig. Du kan ha behov av en heltäckande shopping eller enbart 

behöva investera i ett par outfits. Prisexemplet är på en heltäckande shopping på stan inklusive uppföljning.

4-6 timmar
6 000 kr

PERSONLIG STYLIST

Att anlita mig som din personliga stylist är en investering för framtiden. Jag hjälper dig att bygga din personliga, smarta, uppdaterade och hållbara garderob som lyfter och stärker dig i alla sammanhang. Jag ger dig också strategin och verktygen för fortsatt garderobsbyggande.

 

Jag hjälper dig som privat behöver utveckla din stil, dig som inser vikten av att bygga ditt personliga varumärke och dig som behöver utveckla din stil i samklang med ditt företags varumärke. Ofta är det en kombination; du behöver bli säker i din stil och du vill klargöra vilka värden och egenskaper du står för inför andra.

Undrar du hur det går till? Först gör vi ett grundligt analysarbete och går igenom din befintliga garderob. Utifrån detta lägger vi en plan för din framtida garderob och rivstartar sedan bygget med en heldags planerad shopping på stan. Sedan finns jag vid din sida för kompletteringar, rådgivning och viss styling under den tid du nedan väljer. 

För en heltäckande start rekommenderar jag starkt att boka paketet KOMPLETT - då täcker vi garderoben för hela året. Vill du trots allt starta med en säsong går det såklart att senare bygga på med en säsong till. Jag tar dock bara in tio kunder per säsong, så det blir då i mån av plats.

 

För ett lyckat resultat är det av yttersta vikt att du och jag passar ihop. Därför vill jag gärna att vi bokar ett introduktionssamtal där jag kan få klarhet i hur jag kan hjälpa dig och presentera detta för dig. Självklart är detta kostnadsfritt, och du kan boka genom att välja knapp nedan!

VAD PASSAR DIG?

PERSONLIG STYLIST START

Vi jobbar tillsammans under en säsong - vår eller höst.

 

Vi genomför en gedigen analys och går igenom befintlig garderob, samt genomför en heldag planerad shopping. Utöver detta kompletterar vi plagg under säsongen och jag finns tillgänglig för rådgivning och stylingförslag så ofta du behöver!

 

Pris 20 000 kr

Stylebycorinne_stilradgivning_online.jpg
bycorinne_all_you_need.jpg

PERSONLIG STYLIST KOMPLETT

Vi jobbar tillsammans under två säsonger - vår och höst.

Vi börjar med en gedigen analys och genomgång av befintlig garderob. Vi utarbetar en plan över hela året och bokar en heldag planerad shopping per säsong. Utöver detta kompletterar vi plagg som saknas löpande och under hela året finns jag tillgänglig för rådgivning och stylingförslag.

 

Pris 30 000 kr

PERSONLIG STYLIST FORTSÄTTNING

För dig som vill fortsätta outsourca garderobsuppdateringen.

 

Kanske vill du också ha ett närmare samarbete kring styling? Jag är öppen för dina behov av hjälp, och tillsammans mejslar vi fram ett upplägg som passar. 

 

Pris efter överenskommelse

bycorinne_kickstart.jpg
bycorinne_the_essentials.jpg

THE ESSENTIALS

Innehåller Färg- och stilkonsultation 3 timmar samt Shopping på stan 4-6 timmar.

 

Ett paket för dig som känner att du fixar garderobsrensning och investeringsplan på egen hand. Vi fokuserar på att ta fram dina stilnycklar och jag levererar verktygen du behöver för att gå igenom din garderob. Sedan möts vi för shopping där jag utgår ifrån dina önskemål i min shoppingplanering. Och vi ger oss inte förrän vi har hittat de perfekta plaggen för dig!

 

Det går bra att boka en kortare shopping eller fitting hemma istället. Maila i så fall för pris.

Pris 9 500 kr

QUICK FIX

Innehåller Behovsanalys 30 minuter samt Shopping på stan 4-6 timmar.

 

För dig som inte har tid, men måste ha en fungerande garderob. Vi skypar eller möts över en kaffe så att jag kan bilda mig en uppfattning om dina färger, former och grundstil. Vi går igenom vilka dina behov är och kommer överens om en shoppingplan. Vi bokar in en dag för shopping och ser till att vi bygger en personlig, smart, uppdaterad och hållbar garderob för dig. Det du missar i detta upplägget är att få den djupare medvetenheten om din stil samt verktygen för ditt framtida garderobsbyggande – det är helt enkelt en quick fix.

Pris 6 500 kr

bycorinne_quick_fix.jpg
bycorinne_special_occasion.jpg

SPECIAL OCCASION

Innehåller Behovsanalys 30 minuter samt Shopping på stan 2-3 timmar.

 

För dig som vill göra intryck vid ett speciellt tillfälle. Det kan vara vad som helst; bröllop, jobbintervju, tv-framträdande eller möte med storcheferna. Jag är lyhörd och vi fixar outfiten efter vad du vill utstråla. Romantisk och skir, coolast på stan eller pondus och förtroende, you name it!

 

Vi tar först ett kort möte via Skype eller över en kaffe så att jag får en uppfattning om dina färger, dina former och din grundstil och utifrån detta kommer vi överens om vad vi vill uppnå. Vi bokar en tid för shopping, jag förbereder olika outfits och vi träffas och provar. Och jag ger mig inte förrän vi hittat den perfekta outfiten som lyfter dig till oanade höjder!

 

Pris 4 000 kr

YOUR PERSONAL STYLIST

Detta paket har inga tydliga ramar, de mejslar vi fram tillsammans. Det är för dig som behöver mer kontinuerlig hjälp med din garderob. För dig som vill kunna ringa din stylist och fråga om råd när du står inför ett viktigt möte och behöver input i vilken outfit du ska välja, för dig som vill ha förslag på uppdatering av garderoben löpande och/eller någon som kommer och hjälper dig att ta fram outfits inför olika evenemang – whatever you need.

 

Vi pratar igenom dina behov, och därefter sammanställer jag en offert på det vi kommit överens om. Förslagsvis skapar vi någon form av löpande abonnemang.

bycorinne_Personal_stylist.jpg
bycorinne_the_event.jpg

THE EVENT

Vill du anordna ett härligt stilparty för väninnorna? Eller en minnesvärd möhippa? Kanske ska du anordna ett event på jobbet och behöver en intressant föreläsning? Hit me! Så skräddarsyr vi ett superbt upplägg.

bottom of page