GRUNDTJÄNSTER

bycorinne_farg_stil.jpg

Färg- och stilkonsultation

Utifrån din personlighet, din kropp

och ditt liv tar vi fram dina personliga stilnycklar. Nycklar som låser upp möjligheten till en smart, stilsäker

och hållbar garderob som syftar till

att lyfta och förstärka dig. Med dig från konsultationen får du en stilprofil med alla dina nycklar samlade samt

en färgpalett. 

 

Jag rekommenderar att du börjar

med denna tjänst.

 


3 timmar
4 000 kr

bycorinne_garderob.jpg

Garderobsrensning och

planering

Vi rensar systematiskt garderoben utifrån dina stilnycklar och går

igenom vilka basplagg, signaturplagg, skor och accessoarer din smarta garderob bör innehålla. Vi lägger

upp en investeringsplan och jag sammanställer en inspirerande moodboard.

Genomförs med fördel i direkt anslutning till en färg- och stil- konsultation.

3 timmar

3 000 kr

bycorinne_shopping.jpg

Shopping

Utifrån investeringsplanen fyller vi

på garderoben med de basplagg, signaturplagg, skor och accessoarer som förhöjer din stil. Jag kombinerar strategisk långsiktighet med massor

av ny inspiration och personliga råd.

 

Vi möts på stan eller hemma hos

dig. Du kan ha behov av en heltäckande shopping eller enbart 

behöva investera i ett par outfits. Prisexemplet är på en heltäckande shopping på stan inklusive uppföljning.

4-6 timmar
6 000 kr

OM MINA TJÄNSTER

Att anlita mig som stilrådgivare är en investering för framtiden. Jag jobbar för att du ska bli säker i din stil och hjälper dig att bygga en långsiktigt smart och hållbar garderob.

 

Jag utgår alltid från tre ovan grundtjänster. Utifrån dessa sätter vi ihop ett paket som passar just dig. För en fullständig genomlysning av stil och garderob samt praktik genom shopping, så rekommenderar jag ett helhetspaket med alla tre. Är ditt behov dock främst en av grundtjänsterna så tar vi fram ett paket för detta. Det viktigaste för mig är att du får en lösning som passar dig.

 

Vill du ge någon du tycker om ett presentkort hos mig så går detta såklart utmärkt. Hör av dig till mig för förslag till just din mottagare.

 

Nedan följer några olika paketförslag och typer av tjänster jag kan leverera. Ett paket av tjänster ger dig ett bättre pris än var tjänst för sig.

FÖRSLAG PÅ PAKET

STYLE ONLINE

Innehåller Stilanalys och rådgivning via Zoom 1 timme samt byCorinnes 12 Stilnycklar med personliga råd.

 

För dig som inte kan/vill ses IRL är detta ett utmärkt alternativ. Inför vårt möte på Zoom får du svara på några frågor samt skicka bilder på dig själv. Allt för att jag ska kunna göra en träffsäker analys och svara på alla dina frågor. Vill du så tittar vi på olika plagg i din garderob. Vi lägger helt enkelt upp vår timme efter dina behov.

 

Pris 2 000 kr

Stylebycorinne_stilradgivning_online.jpg
bycorinne_all_you_need.jpg

ALL YOU NEED

Innehåller Färg- och stilkonsultation 3 timmar, Garderobsrensning och planering 3 timmar samt Shopping på stan 4-6 timmar.

 

En helhetslösning och det paket jag rekommenderar för en långsiktig och heltäckande garderobsförändring. Vi tar fram dina personliga stilnycklar och rensar bort allt som inte längre hör hemma i din garderob. Vi fyller på med de basplagg, signaturplagg, skor och accessoarer som förhöjer din personliga stil och bygger din smarta, stilsäkra och hållbara garderob. Med på resan följer en mängd inspiration och ovärderliga tips och råd för just dig.

 

Det går bra att boka en kortare shopping eller fitting hemma istället. Maila i så fall för pris.

 

Pris 12 500 kr

KICKSTART

Innehåller Färg- och stilkonsultation 3 timmar samt Garderobsrensning och planering 3 timmar.

 

Detta paket ger dig insikt i dina stilnycklar, en clean start i garderoben samt verktyg, inspirerande moodboard och investeringsplan för att på egen hand kunna bygga din smarta, stilsäkra och hållbara garderob.

 

Pris 6 500 kr

bycorinne_kickstart.jpg
bycorinne_the_essentials.jpg

THE ESSENTIALS

Innehåller Färg- och stilkonsultation 3 timmar samt Shopping på stan 4-6 timmar.

 

Ett paket för dig som känner att du fixar garderobsrensning och investeringsplan på egen hand. Vi fokuserar på att ta fram dina stilnycklar och jag levererar verktygen du behöver för att gå igenom din garderob. Sedan möts vi för shopping där jag utgår ifrån dina önskemål i min shoppingplanering. Och vi ger oss inte förrän vi har hittat de perfekta plaggen för dig!

 

Det går bra att boka en kortare shopping eller fitting hemma istället. Maila i så fall för pris.

Pris 9 500 kr

QUICK FIX

Innehåller Behovsanalys 30 minuter samt Shopping på stan 4-6 timmar.

 

För dig som inte har tid, men måste ha en fungerande garderob. Vi skypar eller möts över en kaffe så att jag kan bilda mig en uppfattning om dina färger, former och grundstil. Vi går igenom vilka dina behov är och kommer överens om en shoppingplan. Vi bokar in en dag för shopping och ser till att vi bygger en personlig, smart, uppdaterad och hållbar garderob för dig. Det du missar i detta upplägget är att få den djupare medvetenheten om din stil samt verktygen för ditt framtida garderobsbyggande – det är helt enkelt en quick fix.

Pris 6 500 kr

bycorinne_quick_fix.jpg
bycorinne_special_occasion.jpg

SPECIAL OCCASION

Innehåller Behovsanalys 30 minuter samt Shopping på stan 2-3 timmar.

 

För dig som vill göra intryck vid ett speciellt tillfälle. Det kan vara vad som helst; bröllop, jobbintervju, tv-framträdande eller möte med storcheferna. Jag är lyhörd och vi fixar outfiten efter vad du vill utstråla. Romantisk och skir, coolast på stan eller pondus och förtroende, you name it!

 

Vi tar först ett kort möte via Skype eller över en kaffe så att jag får en uppfattning om dina färger, dina former och din grundstil och utifrån detta kommer vi överens om vad vi vill uppnå. Vi bokar en tid för shopping, jag förbereder olika outfits och vi träffas och provar. Och jag ger mig inte förrän vi hittat den perfekta outfiten som lyfter dig till oanade höjder!

 

Pris 4 000 kr

YOUR PERSONAL STYLIST

Detta paket har inga tydliga ramar, de mejslar vi fram tillsammans. Det är för dig som behöver mer kontinuerlig hjälp med din garderob. För dig som vill kunna ringa din stylist och fråga om råd när du står inför ett viktigt möte och behöver input i vilken outfit du ska välja, för dig som vill ha förslag på uppdatering av garderoben löpande och/eller någon som kommer och hjälper dig att ta fram outfits inför olika evenemang – whatever you need.

 

Vi pratar igenom dina behov, och därefter sammanställer jag en offert på det vi kommit överens om. Förslagsvis skapar vi någon form av löpande abonnemang.

bycorinne_Personal_stylist.jpg
bycorinne_the_event.jpg

THE EVENT

Vill du anordna ett härligt stilparty för väninnorna? Eller en minnesvärd möhippa? Kanske ska du anordna ett event på jobbet och behöver en intressant föreläsning? Hit me! Så skräddarsyr vi ett superbt upplägg.