top of page
grundtjanster

PERSONLIG STYLIST

Att anlita mig som din personliga stylist är en investering för framtiden. Jag hjälper dig att bygga din personliga, smarta, uppdaterade och hållbara garderob som lyfter och stärker dig i alla sammanhang. Jag ger dig också strategin och verktygen för fortsatt garderobsbyggande.

 

Jag hjälper dig som privat behöver utveckla din stil, dig som inser vikten av att bygga ditt personliga varumärke och dig som behöver utveckla din stil i samklang med ditt företags varumärke. Ofta är det en kombination; du behöver bli säker i din stil och du vill klargöra vilka värden och egenskaper du står för inför andra.

Undrar du hur det går till? Först gör vi ett grundligt analysarbete och går igenom din befintliga garderob. Utifrån detta lägger vi en plan för din framtida garderob och rivstartar sedan bygget med en heldags planerad shopping på stan. Sedan finns jag vid din sida för kompletteringar, rådgivning och viss styling under den tid du nedan väljer. 

För en heltäckande start rekommenderar jag starkt att boka paketet KOMPLETT - då täcker vi garderoben för hela året. Vill du trots allt starta med en säsong går det såklart att senare bygga på med en säsong till. Jag tar dock bara in tio kunder per säsong, så det blir då i mån av plats.

 

För ett lyckat resultat är det av yttersta vikt att du och jag passar ihop. Därför vill jag gärna att vi bokar ett introduktionssamtal där jag kan få klarhet i hur jag kan hjälpa dig och presentera detta för dig. Självklart är detta kostnadsfritt, och du kan boka genom att välja knapp nedan!

VAD PASSAR DIG?

Fästpunkt 1

PERSONLIG STYLIST START

Vi jobbar tillsammans under en säsong - vår eller höst.

 

Vi genomför en gedigen analys och går igenom befintlig garderob, samt genomför en heldag planerad shopping. Utöver detta kompletterar vi plagg under säsongen och jag finns tillgänglig för rådgivning och stylingförslag så ofta du behöver!

 

Pris 25 000 kr

comp-personal-branding-stockholm-bycorinne-F-2020-62.jpg
comp-bycorinne_fo_retagsfotografering_stockholm_360you_12.jpg

PERSONLIG STYLIST KOMPLETT

Vi jobbar tillsammans under två säsonger - vår och höst.

Vi börjar med en gedigen analys och genomgång av befintlig garderob. Vi utarbetar en plan över hela året och bokar en heldag planerad shopping per säsong. Utöver detta kompletterar vi plagg som saknas löpande och under hela året finns jag tillgänglig för rådgivning och stylingförslag.

 

Pris 35 000 kr

PERSONLIG STYLIST FORTSÄTTNING

För dig som vill fortsätta outsourca garderobsuppdateringen.

 

Kanske vill du också ha ett närmare samarbete kring styling? Jag är öppen för dina behov av hjälp, och tillsammans mejslar vi fram ett upplägg som passar. 

 

Pris efter överenskommelse

bycorinne_kickstart.jpg

KONTAKT

kontakt_privat

 Är du intresserad av att veta mer om hur jag kan hjälpa dig att uppnå dina stilmål?Jag ser fram emot att få veta mer om dig!

Tack för ditt meddelande!

bottom of page