FÖRETAGSTJÄNSTER

Vilka värden står du och ditt företag för? Hur levererar du dem varje dag för att skapa trovärdighet för dig och för företaget?

 

Jag hjälper dig att medvetet stärka och stödja ditt varumärke med din unika och personliga stil. Målet är att du alltid ska känna dig bekväm i din roll, och trygg med att ditt yttre kommunicerar i enlighet med ditt varumärke och ditt budskap.

 

Jag kan jobba med dig personligen i din roll, eller skapa en föreläsning eller workshop som passar för dina medarbetare och ditt företag. Nedan följer några förslag på tjänster jag kan leverera, men hör av dig om du har ett annat behov. Jag är alltid öppen för nya uppdrag!

 

Alla mina tjänster bygger på mina tre grundtjänster som du kan läsa mer om här.

JAG ERBJUDER

bycorinne_personal_branding.jpg

PERSONAL BRANDING

Driver du ditt eget företag och vill representera ditt varumärke på bästa sätt? Jag hjälper dig att definiera din personliga stil och sammanväva den med de värden du vill leverera som företagare. Målet är att du ska känna dig bekväm i din roll, och trygg med att ditt yttre kommunicerar i enlighet med ditt varumärke och ditt budskap. Prisexempel nedan. Är du intresserad av annat upplägg så hör av dig!

Paket med Färg- och stilkonsultation med varumärkesanalys, Garderobsrensning och planering samt Shopping

Pris 10 400 kr + moms

IMAGE DELUXE

Är du ofta exponerad internt och/eller externt? Vill du med trovärdighet stödja och styrka de budskap du levererar? Då är detta något för dig.

 

Jag hjälper dig att definiera din personliga stil och sammanväva den med de värden du vill leverera. Därutöver går vi också djupare in på hur du kan klä dig inför olika publiker och hur du kan stödja de värden du vill lyfta i olika situationer.

Vi bygger självklart en smart garderob grundad i din personliga stil och dina mål. Vill du så finns jag tillhands med styling inför olika events och tillfällen.

 

Hör av dig så bokar vi ett möte och diskuterar just dina behov. 

 

image_deluxe_bycorinne_comp.jpg
bycorinne_work_shop.jpg

WORK SHOP

Jag anordnar work shops för medarbetare i syfte att skapa medvetande kring stil och uttrycks betydelse för framgång – både personlig och för företaget.

 

Utifrån ditt företags behov skräddarsyr jag en work shop för just dina medarbetare. Hör av dig så berättar jag mer!

FÖREDRAG

Jag håller föredrag med utgångspunkt i stil och uttrycks betydelse, och sammankopplar detta med olika intresseområden för ditt företag, såsom personlig utveckling och framgång, affärsnytta och varumärkesidentitet för att nämna några.

 

Tillsammans med dig som beställare utformar jag inriktning efter syfte. Hör av dig så

pratar vi mer!

bycorinne_foredrag.jpg

KONTAKT

Jag skräddarsyr ditt upplägg efter dina behov och dina mål. Jag ser fram emot att få veta mer om dig!

Tack för ditt meddelande!