FÖRETAGSTJÄNSTER

Vilka värden står du och ditt företag för? Hur levererar du dem varje dag för att skapa trovärdighet för dig och för företaget?

 

Jag hjälper dig att medvetet stärka och stödja ditt varumärke med din unika och personliga stil. Målet är att du alltid ska känna dig bekväm i din roll, och trygg med att ditt yttre kommunicerar i enlighet med ditt varumärke och ditt budskap.

 

Jag kan jobba med dig personligen i din roll, eller skapa en föreläsning eller workshop som passar för dina medarbetare och ditt företag. Nedan följer några förslag på tjänster jag kan leverera, men hör av dig om du har ett annat behov. Jag är alltid öppen för nya uppdrag!

 

Alla mina tjänster bygger på mina tre grundtjänster som du kan läsa mer om här.

PERSONAL BRANDING

Driver du ditt eget företag och vill representera ditt varumärke på bästa sätt? Jag hjälper dig att definiera din personliga stil och sammanväva den med de värden du vill leverera som företagare. Målet är att du ska känna dig bekväm i din roll, och trygg med att ditt yttre kommunicerar i enlighet med ditt varumärke och ditt budskap. 

 

Vi börjar alltid med en färg- och stilkonsultation där vi definierar din personliga stil samt ditt varumärkes värden. Därefter kan vi gå vidare med Garderobsrensning och planering samt Shopping eller enbart Shopping om du så önskar. Prisexempel nedan. Är du intresserad av annat upplägg så hör av dig!

 

Färg- och stilkonsultation med varumärkesanalys

Pris 3 200 kr + moms

 

Paket med Färg- och stilkonsultation med varumärkesanalys, Garderobsrensning och planering samt Shopping

Pris 9 200 kr + moms

FÖREDRAG

Jag håller föredrag med utgångspunkt i stil och uttrycks betydelse, och sammankopplar detta med olika intresseområden för ditt företag, såsom personlig utveckling och framgång, affärsnytta och varumärkesidentitet för att nämna några.

 

Tillsammans med dig som beställare utformar jag inriktning efter syfte. Hör av dig så

pratar vi mer!

WORK SHOP

Jag anordnar work shops för medarbetare i syfte att skapa medvetande kring stil och uttrycks betydelse för framgång – både personlig och för företaget.

 

Utifrån ditt företags behov skräddarsyr jag en work shop för just dina medarbetare. Hör av dig så berättar jag mer!

KONTAKT

Jag skräddarsyr ditt upplägg efter dina behov och dina mål. Jag ser fram emot att få veta mer om dig!

karin@bycorinne.com

Tel: 070-480 79 38

Stockholms län

Sign up. Stay stylish

© 2019 av byCorinne

  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon