FÖRETAGSTJÄNSTER

Vi vet alla att första intrycket är avgörande för hur andra människor uppfattar oss, och att det är svårt att förändra bilden som det ger. Det finns en del enkla saker att tänka på för att styra hur vi blir uppfattade, bl a hållning, gester, handslag och ansiktsuttryck. 

 

Det jag hjälper dig och dina medarbetare med är att bli medvetna om hur ni klär er efter syfte, och att sammanfoga detta med er egen unika personliga stil så att ni alltid känner er självsäkra och bekväma i alla sammanhang. På så sätt kan ni positivt påverka både första intrycket och all kommunikation därefter.

 

Jag är öppen för förslag på uppdrag inom ämnet stil och dess betydelse för ditt företag. Nedan följer några exempel på vad jag kan hjälpa er med.

PERSONAL BRANDING

Har du ett eget företag och vill representera ditt varumärke på bästa sätt? Eller vill du stärka ditt personliga varumärke i arbetslivet? För dig koncentrerar jag mig på stilrådgivning med ditt varumärke i fokus. Vi sammanväver dina färger, dina former och din grundstil med ditt varumärke, så att du alltid känner dig bekväm i din roll och trygg med att ditt yttre kommunicerar i enlighet med ditt varumärke och det du vill uppnå.

 

Vi börjar alltid med en färg- och stilkonsultation där vi utöver dina färger, dina former och din grundstil även analyserar ditt varumärkes värden och vad du vill signalera för att harmoniera med dessa. Utöver konsultationen kan vi sedan gå vidare med garderobsrensning och shopping eller bara shopping om du så önskar. 

 

Jag skriver en offert utefter dina behov och önskemål.

FÖREDRAG

Jag håller föredrag med utgångspunkt i stil och uttrycks betydelse, och sammankopplar detta med olika intresseområden för ditt företag, såsom personlig utveckling och framgång, affärsnytta och varumärkesidentitet för att nämna några.

 

Tillsammans med dig som beställare utformar jag inriktning efter syfte. Hör av dig så

pratar vi mer!

WORK SHOP

Jag anordnar work shops för medarbetare i syfte att skapa medvetande kring stil och uttrycks betydelse för framgång – både personlig och för företaget.

 

Utifrån ditt företags behov skräddarsyr jag en work shop för just dina medarbetare. Hör av dig så berättar jag mer!

KONTAKT

Jag skräddarsyr ditt upplägg efter dina behov och dina mål. Jag ser fram emot att få veta mer om dig!

karin@bycorinne.com

Tel: 070-480 79 38

Stockholms län

Sign up. Stay stylish

© 2019 av byCorinne

  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon