top of page

STILKURSER

 

DRÖMGARDEROBEN - din stilkurs online

NY KURSSTART DEN 9 APRIL!!!

 

Den första omgången av Drömgarderoben har nu avslutats med strålande recensioner! Inför nästa kurs har jag gjort några små ändringar jag vill prova för att kursen ska bli ännu bättre, därför behåller jag lanseringspriset 4 995 kr även för denna kursstart!

DRÖMGARDEROBEN är stilkursen där du lär dig att skapa din personliga, smarta, uppdaterade och hållbara garderob. Vi går igenom allt! Hur du definierar din personliga stil, hur du bygger upp och underhåller din smarta och hållbara garderob, samt hur du stylar spännande outfits och förhåller dig till dagens mode och trender. 

Under sex veckor guidar jag dig steg för steg mot din drömgarderob genom

  • 6 interaktiva webinars där du får ta del av all min kunskap och mina verktyg

  • En ny uppgift varje vecka kopplad till aktuellt webinar

  • Kontinuerlig personlig coachning - jag finns hela tiden för dig!

  • Tydlig individuell målsättning - vilka är dina utmaningar och hur löser vi dem?

  • Community där du kan dela erfarenheter och inspiration med andra kursdeltagare

VEM ÄR JAG?

Jag som guidar dig under din stilresa har många års erfarenhet av att styla personer utifrån deras unika personliga stil, och att skapa en smart och hållbar garderob som stödjer dem i alla sammanhang. Min passion är att få dig att lysa som den stjärna du är!

 

Det jag märkt under årens lopp är att det är svårt för många att omsätta kunskap i praktiken. Att faktiskt skapa den där förändringen i stilen och garderoben. Därför har jag skapat DRÖMGARDEROBEN där min absoluta målsättning är att du ska uppnå RESULTAT. Tillsammans gör vi en stilresa som ger resultat för livet!

FÖR VEM ÄR KURSEN?

Kursen är för dig som vill att din stil ska lyfta och stärka både din fantastiska personlighet och din vackra utsida. Du kanske känner att din garderob är tråkig och intetsägande? Eller så har du överväldigande mycket kläder men ändå inget som passar ihop? Eller så är stil och mode ett stort intresse och du vill gärna lära dig mer! Oavsett var du står idag så formar vi din målsättning utifrån dina förutsättningar.

Ta chansen och prioritera dig. Jag vågar lova att resultatet kommer bli magiskt!

Platserna är begränsade till 20 stycken för att skapa utrymme för personlig coachning av alla deltagare.

Kursstart tisdag 9 april 2024, därefter ses vi under ytterligare fem tisdagar med uppehåll för Valborgsmässoafton. Slutdatum för kursen blir därmed tisdag 21 maj. Vill du få mer information om kursen så fyll i din emailadress nedan så skickar jag info.

Tack!

bottom of page